Vi designar efter Dina önskemål

Vi tillverkar unika produkter som passar många olika stilar. Allt är skapat av återvunnen textil och beror på tillgången på textilier. Det går alltid att hitta färger och mönster som passar ihop i ett färgtema efter dina önskemål.
Besök gärna vår Instagramsida eller vår inspirationssida för att hitta något som passar just Dig!

Skicka ett mail för förslag och prisuppgifter till info@rag2rug.se eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss

Vi väver efter dina önskemål och har kontakt med ett färgeri som kan hjälpa till att fixa till just den färg som du vill ha.

”Lapptäcke/matta” sytt av vävda rutor av återvunna textila remsor. Varje ruta är ca 30×30 cm. Berätta vilken storlek och vilka färger du vill ha så kombinerar vi ett förslag till färdig matta som vi kan diskutera.


Unika väskor av återvunnen textil. Här hittar du vår storsäljare. Perfekt för jobbardagar med matlåda. Både snygg, praktisk och ett statement för miljön som märks i din vardag. Färger och mönster finns i många olika kombinationer.


Kuddöverdrag ca 40×40. Pryd din soffa eller säng med våra unika överdrag vävda av återvunnen textil. Varje kudde är unik men det går att kombinera kuddar till ett önskat färgtema. Överdragen passar också utmärkt för stolsdynor, varför inte till sommarens utemöbler. Stadigt och rustikt och med ett modernt uttryck.