Webbshop

Just nu tillverkar vi dessa produkter. Bilderna nedan är exempel på hur det kan se ut. Varje produkt är unik till färgen då allt är skapat av återvunnen textil och beror på tillgången på textilier. Det går alltid att hitta färger och mönster som passar ihop i ett färgtema efter dina önskemål men alla blir unika. Skicka ett mail för förslag och prisuppgifter till Gunilla.hjelm@rag2rug.se

Vi väver också på beställning och har kontakt med ett färgeri som kan hjälpa till att fixa till just den färg som du vill ha.

”Lapptäcke/matta” sytt av vävda rutor av återvunna textila remsor. Varje ruta är ca 30×30 cm. Berätta vilken storlek och vilka färger du vill ha så kombinerar vi ett förslag till färdig matta som vi kan diskutera.

Unika kassar av återvunnen textil. Ersätt kassar av plast och använd istället de här härliga färgstarka tygkassarna med stadiga handtag av nylon. Tala om vilken färg du önskar så mailar vi över ett foto med förslag som du kan välja på. Kassarna blir också en perfekt gåva till den som har allt eller som en talargåva vid din nästa konferens.

Kuddar ca 40×40. Pryd din soffa eller säng med våra unika kuddar vävda av återvunnen textil. Varje kudde är unik men det går att kombinera kuddar till ett önskat färgtema. Överdragen passar också utmärkt för stolsdynor, varför inte till sommarens utemöbler. Stadigt och rustikt och med ett modernt uttryck.